3.1 C
Aleşd
miercuri, 6 decembrie 2023

Jandarmeria Bihor recrutează candidați pentru Academia de Poliţie

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2021, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

- Publicitate -

Sunt scoase la concurs: 7 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept”, specializarea Jandarmi, 100 de locuri cu taxă, pentru învățământ la distanță, la Facultatea de Poliție, domeniul de licență „Drept” și 60 de locuri la Facultatea de Poliție – specialitatea Jandarmi, domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, din care: 52 locuri alocate Jandarmeriei Române, un loc alocat Comenduirii, 5 locuri alocate SPP și 2 locuri alocate SIE. Sunt, de asemenea, scoase la concurs 6 locuri alocate Jandarmeriei Române, la Facultatea de Poliție, pentru învățământ cu frecvență redusă, în domeniul de licență „Științe militare, informații şi ordine publică”, specializarea „Ordine şi siguranţă publică”.  

Cererea-tip de înscriere, se depune, exclusiv în format electronic, scanat, format PDF, de către candidaţi, pe adresa de e-mail [email protected] în perioada 28.06.-11.07.2021, inclusiv. La înscriere, candidaților li se va atribui un cod unic de identificare, cod folosit pe durata întregii proceduri de recrutare.

Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat, să aibă cel mult 27 de ani împliniți în cursul acestui an și să îndeplinească condițiile și criteriile specifice de recrutare. Datele privind recrutarea sunt postate pe site-ul unității la adresa www.jandarmeriabihor.ro, rubrica Cariera.

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se susține în perioada 16 – 22 august 2021, iar proba de evaluare a cunoștințelor se susține în perioada 25 – 26 august 2021. Repartizarea și planificarea pentru susținerea probelor se realizează de către Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și sunt aduse la cunoștința candidaților, în timp util, prin postarea acestora pe site-ul oficial al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, precum și al celorlalte centre zonale de selecție.

Informații suplimentare se pot obține la Compartimentul Resurse umane al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, telefon 0259/430673 int. 24535 sau 24557 sau la reședința unității, în mun.Oradea, str.Universităţii, nr. 2, de luni până vineri, orele 8-16.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,488FaniÎmi place
1,746CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI