19.2 C
Aleşd
duminică, 23 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Ioan Bocșa și Ansamblul „Icoane”, spectacol la Oradea

 

Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească „Icoane”, instruit şi condus de îndrăgitul interpret Ioan Bocşa, va susţine un spectacol la Oradea, vineri, 13 august. Concertul „Suflet Românesc, atunci și acum” va avea loc în Teatrul de Vară din Cetatea Oradea, intrarea fiind liberă.

Program – vineri, 13 august:

20:00 – 21:00: Spectacol live
– Ansamblul „Icoane”
– Trio transilvan (cetera, contra, gorduna), conducător: maestrul Ovidiu Barteş
– actorul Ioan Josan
– moderator implicat artistic – Ioan Bocșa

21:00 – 22:00: Proiecția poemului cinematografic „Suflet românesc atunci și acum” – despre muzica poeziei și poezia muzicii.

Ansamblul „Icoane“ are în componenţă un grup vocal de fete și unul de băieţi, un grup mixt, un trio transilvan şi interpreţi individuali. Acesta își propune să restaureze sonor unele producții muzicale tradiţionale arhaice, preluate din colecţii şi fonoteci sau culese direct din zone ale ţării unde încă folclorul se mai practică după ritualuri străvechi.

Accesul la eveniment este gratuit, și se va face începând cu ora 19.40, cu respectarea normelor Covid-19 în vigoare.

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Au acces și persoanele care au trecut prin boală într-un interval de cel mult 180 de zile. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. 

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,739FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI