Întreținerea drumurilor județene, în licitație

208

Astăzi, 14 octombrie, a fost lansată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) procedura de licitație pentru întreținerea drumurilor județene din Bihor aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor.

Procedura are ca obiect „Întreținerea comună și alte lucrări de reparații permanente (întreținerea platformei, asigurarea esteticii rutiere, asigurarea scurgerii apelor, întreținere curentă poduri, întreținere drumuri pietruite, ziduri de sprijin) în perioada 2021-2023”. Licitația se face pe loturi: lotul 1 – zona Aleșd, lotul 3 – zona Marghita, lotul 4 – zona Oradea, lotul 5 – zona Tinca. 

Termenul de depunere a ofertelor este 17 noiembrie, iar valoarea totală estimată a achiziției este cuprinsă între 19.183.824,19 și 34.696.719,13 lei. Anunțul de participare nr: CN1035739 este disponibil la adresa www.e-licitație.ro

Pentru lotul 2 – zona Beiuș, licitația s-a desfășuratdeja, astfel că în luna iunie s-a încheiat un contract cu firma SC DRUMURI BIHOR SRL, în valoare de 4.838.536,23 lei..  

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.