Intervenție a pompierilor pentru degajarea apei acumulate în urma ploilor

234

În cursul după-amiezii zilei de marți, 5 ianuarie a, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase manifestate la nivelul județului Bihor. 

​În urma apelurilor primite, prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, echipajele de pompieri ale Stației Ștei au fost mobilizate pe strada Miron Pompiliu, respectiv pe strada Andrei Mureșanu din localitate, unde au acționat cu motopompele din dotare pentru evacuarea apei din subsolurile a două blocuri de locuințe, pe o suprafață cumulată de aproximativ 480 metri pătrați.

De asemenea, pompieri militari din cadrul aceleiași subunități au intervenit pe raza localității Lunca, pentru degajarea apei acumulate în urma ploilor abundente, la intersecția DN75 cu E79.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.