Ingrăşăminte chimice depozitate necorespunzător în județul Bihor!

450
 

În data de 11.08.2020 comisarii Gărzii de Mediu Bihor au identificat în localitatea Roşiori, în urma unei sesizări, depozitări neconforme de îngrăşăminte chimice (azotat de amoniu), în cantitate totală de 10.800 Kg.


Îngrăşămintele chimice au fost depozitate necorespunzător, direct pe sol în câmp deschis, nefiind asigurate. Azotatul de amoniu aparţine unei persoane fizice care nu deţine autorizaţie de mediu pentru depozitarea de produse chimice.


Ca urmare a acestor constatări, au fost stabilite măsuri de interzicere a depozitărilor neconforme şi de transportare a îngrăşămintelor chimice într-un depozit autorizat din punct de vedere al protecţiei mediului şi în condiţii de siguranţă.


Persoana fizică a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005 privind protecţia mediului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.