INFORMARE METEOROLOGICĂ ploi moderate cantitativ, ninsori la munte, temperaturi scăzute și brumă

203
 

​În zona de munte vor predomina ninsorile în special în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă, in perioada 06 octombrie, ora 10:30 – 07 octombrie, ora 10:00, în Maramureş, Crişana, precum şi în nord-vestul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25…30 l/mp.

Temporar vântul va avea intensificări în nord-vestul teritoriului, dar mai ales la munte, unde vitezele la rafală vor atinge 65…70 km/h se arată în informarea emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

Foto : Administratia Nationala de Meteorologie

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.