Încep lucrările la autogara Beiuș

113

Astăzi, 14 aprilie, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de execuție a proiectului „Construire autogară” în Municipiul Beiuș.  

Autogara va fi construită pe strada Burgundia Mare și va avea un singur corp de clădire cu o suprafață de aproximativ 110 mp. Aceasta va fi compusă dintr-o sală de așteptare pentru călători cu 24 de locuri, casă de vânzare bilete și abonamente cu birou de mișcare și informare, un spațiu comercial, o zonă de depozitare/ spațiu tehnic și copertine pentru 4 autobuze. Vor fi realizate și amenajări exterioare (bănci, zone verzi, trotuare, semnalizare rutieră, ecrane digitalizate, etc). În total, clădirea și spațiul exterior vor ocupa o suprafață de aproximativ 196 mp.

Autogara Beiuș 2

Firma responsabilă de lucrările din Beiuș este SC EVALSTAR SERV SRL, iar valoarea contractului este de 872.650,60 lei, fără TVA. Compania va  avea la dispoziție 5 luni pentru executția lucrărilor.

Vă reamintim că în 11 martie au început lucrările la Autogara Marghita. Cele două investiții sunt realizate de Consiliul Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă (ADD) și prin Compartimentul Transport din cadrul Direcției Arhitect Șef a CJ Bihor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.