Incendiu provocat, cel mai probabil, de conductori electrici improvizați, la o gospodărie

381
 

Miercuri, 07 octombrie, în jurul orei 04.00, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, Garda de Pompieri Tinca a fost mobilizată în localitatea Sititelec, comuna Husasău de Tinca, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie.

 


La sosirea pompierilor militari, flăcările se manifestau cu violenţă la nivelul unei anexe, existând riscul extinderii acestora la alte două construcții auxiliare din cadrul gospodăriei. Forţele de intervenţie au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, operaţiunea de stingere fiind finalizată în jurul orei 05.15. Echipajele de pompieri au reușit să împiedice propagarea incendiului la cele două construcții auxiliare (într-una dintre acestea fiind depozitate tone de cereale) situate în proximitatea focarelor, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.


Ca urmare a producerii evenimentului, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit determinat de conductori electrici improvizați, au ars acoperișul anexei, trei aparate electrocasnice, o ușă și corpuri de mobilier din încăperea afectată de
incendiu.


Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.