Incendiu la un restaurant din Sălard, provocat de jarul căzut din centrala termică

156

Marți, 2 februarie, pompierii militari bihoreni au acționat în localitatea Sălard, pentru stingerea unui incendiu provocat, cel mai probabil, de jarul căzut din sistemele de încălzire.

În după-amiaza zilei de marți, forțele de intervenție ale Gărzii de Pompieri Sălard au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire în interiorul căreia  funcționează și un restaurant. 

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la încăperea în care era amplasată centrala termică, existând pericolul propagării flăcărilor la alte încăperi și la restaurant.

Pompierii militari mobilizați la fața locului au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului, reușind în aproximativ 10 minute, să lichideze focarele și să împiedice extinderea flăcărilor,salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă. 

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars ușa camerei centralei termice, aproximativ 0.5 metri cubi lemn, hârtie și deșeuri depozitate în încăperea afectată de incendiu.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.