Incendiu la un autovehicul din cauza unui scurtcircuit

443
Incendiu la un autovehicul din cauza unui scurtcircuit
Foto ©️ ISU Bihor arhivă

Marți, 23 martie, în jurul orei 14.50, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la un autoturism staționat pe raza străzii Aleea Beiușului din Băile Felix.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au fostalertați pompierii militari din cadrul Gărzii 1 Mai, care au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. 

Forțele de intervenție au lichidat incendiul în circa cinci minute, reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autovehicul.

În urma evenimentului, provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric, au ars parțial materiale combustibile din compartimentul motor. 

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.