Incendiu la un autoturism, pe strada Lăpușului din Oradea (video)

209
 

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 15.15, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor de pompieri militari pe strada Lăpușului din municipiul Oradea, pentru stingerea unui incendiuizbucnit la un autoturism.

​La fața locului s-au deplasat cu operativitate echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, care au localizat și lichidat rapid incendiul (în aproximativ cinci minute), împiedicând extinderea flăcărilor la întregul autovehicul.

​Cercetările efectuate au relevat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit, determinat de un conductor electric defect sau cu izolație deteriorată. 

Flăcările au afectat compartimentul motor, farurile, bara față și acumulatorul mașinii.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.