Incendiu la un autoturism parcat într-o parcare din Oradea (video)

165
 

În cursul nopții de duminică spre luni, 18 octombriea, în jurul orei 23.50, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat într-o parcare de pe strada Aluminei din Oradea.

În momentul sosirii gărzii de intervenție, flăcările se manifestau violent la nivelul întregii mașini, existând un risc ridicat de propagare a acestora la alte douăautoturisme.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului și protecția celorlalte autoturisme, reușind să salveze autovehiculele din imediata proximitate.

​În urma producerii evenimentului, provocat, cel mai probabil, în mod intenționat, a ars, în proporție de circa 80%, autoturismul la care s-a produs incendiul și s-a deteriorat parțial vopseaua de pe alte două mașini aflate în apropiere.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.