Incendiu la un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial din Oradea

210
Incendiu la un autoturism
Foto ©️ ISU Bihor

Luni, 13 ianuarie, în jurul orei 22.20, un echipaj al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism aflat în parcarea unui centru comercial situat pe strada Nufărului din municipiu.

Pompierii militari au localizat și lichidat operativ incendiul, care se manifesta la compartimentul motor, împiedicând propagarea acestuia și reușind astfel să limiteze considerabil efectele negative ale evenimentului.

Pagubele înregistrate în urma producerii incendiului, provocat cel mai probabil, de un conductor electric defect, au constat în instalația electrică și materiale din plastic
din compartimentul motor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.