Incendiu la o locuință din Oradea (video)

229

În cursul nopții de joi spre vineri, 24 iulie, în jurul orei 01:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” a județului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuință situată pe strada Calistrat Hogaș din Oradea. 

 

Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizate operativ echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. 

În momentul sosirii echipajelor de pompieri la adresa indicată de apelant, flăcările se manifestaugeneralizat la acoperișul casei, pe o suprafață de circa 120 de metri pătrați, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.

Pentru localizarea și lichidarea focarelor, pompierii militari au realizat dispozitive de stingere atât în exteriorul, cât și în interiorul locuinței, acționând totodată cu tunul de refulare a apei. 

Incendiul a fost stins în aproximativ 40 de minute, forțele de intervenție împiedicând propagarea acestuia la încăperi.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars acoperișul locuinței, aproximativ 15 metri pătrați polistiren de pe fațada casei și ușa de acces la pod.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, generat de un scurtcircuit electric.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.