Incendiu la o locuință din Făncica

423
Foto caracter ilustrativ

Duminică, 20 august a.c., în jurul orei 10.00, echipajele Detaşamentului de Pompieri Marghita au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Făncica, comuna Abrămuț.

 

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent la nivelul bucătăriei și al acoperișului, cu pericol de extindere la întreaga casă. Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite, în aproximativ 25 de minute, acționând în continuare la fața locului până la ora 11.25, pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului. Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat, de jarul căzut din sistemele de încălzit (sobă fără acumulare de căldură).

Ca urmare a producerii incendiului au ars elemente de mobilier din bucătărie, un televizor, circa 1.5 metri cubi material lemnos și acoperișul casei, transmis ISU Crişana.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 

Urmărește-ne și pe Google News