Incendiu la o gospodărie din Albești (video)

163

Pompierii militari beiușeni acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Albești, comuna Răbăgani.

 

​Apelul prin Sistemul Unic 112, care sesiza producerea incendiului, a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 09.10, moment în care au fost alertate două echipaje de stingere și unul de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Beiuș, care au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță de tip B2.

​În momentul sosirii forțelor de intervenție la fața locului, flăcările se manifestau violent în interiorulunui hambar, la aproximativ 10 tone de fân și la acoperișul construcției, pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați, existând riscul extinderii acestora la casa proprietarului gospodăriei și la locuința învecinată.

​Pompierii militari au localizat incendiul în aproximativ 10 minute, reușind să înlăture pericolul propagării acestuia la cele două locuințe, iar în momentul de față (ora 10.50), acționează pentru stingerea focarelor.

​Din fericire, nu există persoane rănite.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.