Incendiu la o casă provocat de un cablu electric defect

1051
incendiu Felcheriu 5~2-800x603
Foto © ISU Bihor

Miercuri, 20 noiembrie, în jurul orei 18.45, echipajele Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Felcheriu, comuna Oșorhei.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, ardea generalizat o magazie de lemne, flăcările propagându-se la fațada și acoperișul casei învecinate.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ o oră, acționând în continuare la fața locului până la ora 20.45, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un cablu electric neizolat corespunzător. Ca urmare a producerii incendiului au ars magazia de lemne, construită pe o suprafață de circa 40 de metri pătrați și aproximativ 10 metri cubi lemne de loc, iar la locuința învecinată, flăcările au afectat o fereastră, patru grinzi din structura acoperișului și circa 35 metri pătrați polistiren de pe fațada clădirii.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.