Incendiu la o autoutilitară aflată în mers

762
 

Miercuri, 6 octombrie, în jurul orei 11.00, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, pompieriiDetașamentului Salonta au fost alertați pentru stingerea unui incendiu produs la o autoutilitară de 7.5 tone, încărcată cu marfă (legume), care rula pe DN 79, între localitățile Ciumeghiu și Salonta.

​La sosirea echipajelor, care au intervenit cu două autospeciale de stingere, flăcările se manifestau violent la motorul și cabina autoutilitarei, existând riscul extinderii acestora la benă. 

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul cu operativitate (în aproximativ zece minute) împiedicândpropagarea acestuia la întregul autovehicul.

​În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect, au ars materialele combustibile din compartimentul motor și habitaclu, cabina fiind afectată în proporție de circa 60%.

​Din fericire nu au existat persoane rănite.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.