Incendiu la depozitul unui supermarket

558

Miercuri dimineața, pompierii militari orădeni au stins un incendiu izbucnit la depozitul unui supermarket din municipiul Oradea, salvând bunuri de o valoare semnificativă.

 

Apelul care sesiza producerea incendiului la un supermarket situat pe strada Primăriei din Oradea, a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, miercuri, 17 februarie, la ora 07.12, moment în care, la fața locului au fost mobilizate cu operativitate, echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 1 Oradea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Ajunși la locul producerii evenimentului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta la cablurile electrice ale aparatului de aer condiționat din depozitul supermarketului,fiind afectată și o porțiune din tavanul fals al încăperii.

​Echipajele de pompieri au localizat și lichidat rapid incendiul, împiedicând propagarea acestuia, după care, cu ajutorul ventilatoarelor din dotarea autospecialelor de intervenție, au procedat la evacuarea fumului din depozit.

​Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar pagubele au fost limitate la conductori electrici și circa doi metri pătrați de tavan fals.

​Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, efectul termic al curentului electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.