Incendiu in curtea unei firme din Oradea (video)

509

În jurul orei 13.25, ISU BH a fost sesizat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o societate comercială (depozit logistic), situată pe strada Borșului din municipiul Oradea.

La fața locului au fost mobilizate echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în curtea societății comerciale, la deșeuri rezultate în urma unor lucrări de construcții.

În momentul de față incendiul este localizat. Pompierii acționează pentru lichidarea focarelor.

UPDATE! În urma incendiului au ars circa 30 de tone de deșeuri.

„În urma incendiului care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, cu flacără deschisă și degajări mari de fum au ars circa 30 de tone de deșeuri de cauciuc, polistiren și lemn. Cercetările preliminare au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, utilizarea focului deschis în spații deschise, fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor”, a precizat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.