Incendiu în Brădet (video)

191

​Marți, 25 august, în jurul orei 01.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la gospodărie din localitatea Brădet, comuna Buntești.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa menționată de apelant s-au deplasat de urgență, trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Ștei, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat. În urma executării recunoaşterii, pompierii militari au constatat că  incendiul se manifesta generalizat la o construcţie auxiliară, existând riscul propagării flăcărilor la alte două anexe din cadrul gospodăriei, la un tractor aflat în imediata proximitate a focarelor, respectiv la locuința învecinată.

​Forţele de intervenţie au stins incendiul în aproximativ 15 minute, împiedicând extinderea flăcărilor la utilajul agricol și la clădirile situate în apropierea magaziei afectate de incendiu.

Ca urmare a producerii evenimentului, provocat, cel mai probabil, de jarul căzut dintr-o sobă metalică, au ars magazia și bunuri depozitate în interiorul acesteia (butoaie din plastic și lemne de foc).

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.