Incendiu devastator la o societate de colectare a deșeurilor din Salonta! (video)

457

Un incendiu de devastator a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, în Salonta, la un depozit depozit de mase plastice reciclabile. 

La ora 3.42, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Crișana” a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu de mare amploare la un depozit de mase plastice reciclabile situat în localitatea Salonta. 

„Pentru gestionarea evenimentului, la fața locului au fost mobilizați de urgență 30 de pompieri militari cu 8 autospeciale din care 7 autospeciale de lucru cu apă și spumă și autospeciala de primă cercetare și evaluare chimică, radiologică și nucleară precum și un echipaj de prim ajutor.

La sosirea fortelor de intervenție, incendiul se manifesta in curtea depozitului, la o hală construită pe o suprafață de 1.300 mp și generalizat la o altă hală de aproximativ 600 metri pătrați”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, maior Camelia Roșca.

Din fericire nu s-au inregistrat persoane rănite iar la ora 6 se lucra incă la localizarea incendiului, a mai spus Roșca.

Comisarii Gărzii de Mediu se află la fața locului, urmând ca după stingerea incendiului să efectueze o inspecție de mediu la societatea colectoare de deșeuri.

Știre în curs de actualizare ….