Încă un copil și-a pierdut viața în urma accidentului petrecut pe 1 iunie la Tinca

833
Accident Tinca
Foto ©️ ISU Bihor

Un al doilea băiat, de 13 ani, și-a pierdut viața pe patul de spital, la nicio săptămână de când a fost implicat în tragicul accident de la Tinca.

Băiatul a suferit răni grave cerebrale, a intrat în stop cardio-respirator la locul accidentului și a fost resuscitat pe drum spre spital. La Unitatea de Primiri Urgențe, copilul a mai suferit un stop cardio-respirator și a fost a doua oară resuscitat. Pus pe aparate, copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale la splină, dar a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică (5/6 iunie a.c.).

„Am primit vestea plecării lui Flavius cu o mâhnire nespusă. Ne-a părăsit un copil frumos educat, vesel, inteligent. Școala și comunitatea noastră sunt profund îndurerate. Flavius al nostru, drag și bun, ne va rămâne în amintire!Ne punem speranța în Dumnezeu, singurul care ne poate da mângâiere: Ioan 5:28, 29 – «Nu vă mirați de lucrul acesta, pentru că vine timpul când toți cei din morminte vor auzi glasul Său și vor ieși afară (…)»”, este mesajul transmis de reprezentanții Școlii Gimnaziale Livada, unde băiatul era elev, potrivit bihon.ro.

Flavius va fi înmormântat miercuri, 9 iunie, de la ora 16:30, în cimitirul din localitatea arădeană Sânleani.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.