Înaintări în grad ale cadrelor militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor

264
 

În data de 30 noiembrie, în cadrul festivității organizate la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale a României, domnul colonel Caba Sorin Mihai, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, a fost avansat de  Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la gradul de general de brigadă.

Decretul Prezidențial a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr.1139 din 26.11.2021, acordarea gradului de general de brigadă cu o stea domnului colonel Caba Sorin Mihai fiind făcută la propunerea ministrului Afacerilor Interne și având în vedere Hotărârea Consiliului Suprem de Apărare a Țării nr.167/2021.

​De asemenea, în data de 2 decembrie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a avut loc festivitatea de înaintare în grad înainte de termen, a cadrelor militare care au obţinut rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiilor specifice.

​Astfel, la propunerea inspectorului șef al ISU Bihor, domnul general de brigadă Caba Sorin Mihai, cu prilejul Zilei Naționale a României, au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, doi ofițeri și șapte subofițeri care s-au distins prin profesionalism și acțiuni meritorii desfășurate atât în timpul orelor de serviciu, cât și în timpul liber.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.