IMPACT între un TIR şi o maşină. Un bărbat este rănit GRAV

7463
Accident Tarcea
Foto ©️ ISU Bihor

În cursul zilei de joi, 2 iulie, în jurul orei 14.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Tarcea, în care au fost implicate un autoturism și un TIR, eveniment soldat cu rănirea gravă a șoferului autoturismului.

 

​Pentru salvarea victimei, inspectoratul a mobilizat de urgenţă echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai, care au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu o ambulanţă de tip B2.

​Ajunse la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a evacuat victima rămasă captivă între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajul de pompieri militari paramedici și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au procedat la acordarea îngrijirilor necesare bărbatului rănit în urma accidentului, acesta fiind transportat ulterior, în stare gravă (cod roșu medical) la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.   ​

Update: „Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism (un Duster) pe un drum secundar, nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea pe DN19 unei autoutilitare conduse regulamentar de un bărbat din Oradea, în vârstă de 37 de ani. Acesta a frânat şi din spate a fost lovit de un autotren cu semiremorcă, condus de un bărbat de 37 de ani din judeţul Gorj. În urma impactului, autotrenul a proiectat autoutilitara în parapetul din partea dreaptă şi a acroşat cu partea laterală stângă autoturismul”, a precizat, Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul IPJ Bihor. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.