Îmbrăcăminte și parfumuri contrafăcute confiscate de polițiști în urma unei percheziții

591

Marți, 25 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității

bihorene Tinca, pentru a documenta și proba activitatea infracțională a unei femei de 32 de ani, din localitatea Samurcași, județul Dâmbovița, domiciliată fără documente legale în Tinca, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

În urma percheziției efectuate în locația în care exista suspiciunea că aceasta își desfășura activitatea infracțională, polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni au descoperit, în incinta imobilului, 109 articole de îmbracăminte și 170 de parfumuri și accesorii, în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei, destinate comercializării prin intermediul unor site-urii de socializare, fără a înregistra și declara veniturile astfel obținute, sustrăgându-se în acest mod de la îndeplinirea obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat.

Produsele, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi contrafăcute, au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor și expertizării, pentru stabilirea cu exactitate a prejudiciului cauzat bugetului de stat și titularilor drepturilor de autor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.