Imagini șocante în Oradea! Adolescentă lovită cu picioarele şi cu pumnii

4017

Update: În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de poximitate orădeni au identificat cu operativitate atât victima, o tânără de 16 ani, din municipiul Oradea, cât şi pe cele trei adolescente bănuite că ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis fapta şi a participaţiei fiecăreia dintre persoanele bănuite de comiterea sa.

Un grup de liceeni din Oradea i-au aplicat o bătaie unei tinere sub pretextul că aceasta ar fi înjurat una dintre agresoare.Toată întâmplarea a fost filmată și postată pe Facebook. Imaginile au ajuns rapid și la IPJ Bihor, care s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

Nici Inspectoratul Școlar Bihor nu a rămas indiferent. Aceștia spun că au identificat persoanele și promit că vor toate măsurile legale care se impun în această situație.

„Am identificat persoanele implicate, urmând a fi luat toate măsurile legale care se impun în aceasta situatie. Tinerele sunt eleve în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Oradea. Ținem legătura cu directorul instituției de învățământ precum și cu reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor pe această temă”, a precizat, luni seară, potrivit eBihoreanul.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean Bihor, Claudiu Damian.

„Mâine dimineaţă vom viziona şi înregistrările video de pe camerele unităţii de învăţământ şi, dacă se va constata că fapta s-a petrecut în timpul orelor de program, se va institui comisia de disciplină a şcolii”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IŞJ Bihor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.