I-ați văzut? Trei adolescenți au fugit dintr-o casă de tip familial de lângă Oradea

505

Marți, 5 octombrie, polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați de reprezentanții D.G.A.S.P.C.

Bihor că, în cursul dimineții de 4 octombrie, trei minori – SAMUEL COVACI, de 16 ani, FLORINA CRISTINA FEKETE, de 14 ani, și LAVINIU MOLOJAN, de 15 ani – au plecat voluntar de la casa de timp familial din comuna Paleu, în care erau instituționalizați, şi nu au mai revenit.

Aceștia au mai fost plecați în repetate rânduri, revenind sau fiind găsiți de polițiști de fiecare dată.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorii dispăruți este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.