Hoți de brazi prinși în flagrant de polițiști

1287
Brazi fără documente legale, confiscați de polițiști-800x450
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii bihoreni au prins patru bărbați, în timp ce tăiau ilegal 18 brazi de Crăciun.

„Marți, 21 decembrie, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în flagrant patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 46, toți din comuna Budureasa, județul Bihor, în timp ce tăiau ilegal 18 de arbori de esență brad (pomi de Crăciun) nemarcați, din locul numit „Valea Luncii”, din afara localității bihorene Cresuia”, transmite comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.