Hoț la 40 de ani. A furat 1500 de lei dintr-o locuință

1645
Reținut de polițiști
Foto caracter ilustrativ
 

Prins în flagrant de polițiștii din Tăuteu după ar fi sustras 1.500 de lei dintr-o locuință – prejudiciul a fost recuperat integral.

Miercuri, 20 ianuarie, la ora 08.30, polițiștii Postului de Poliţie Tăuteu au depistat în flagrant delict un bărbat de 40 de ani, din comuna Popeşti, județul Bihor, bănuit de comiterea infrațiunii de furt calificat.

Acesta este bănuit că, înainte cu puțin timp de a fi prins de polițiști, ar fi pătruns prin escaladare în curtea unui imobil din localitatea bihoreană Bogei și apoi, profitând de faptul că ușa de la intarea în locuință era lăsată închisă, dar neasigurată, ar fi intrat în interior și, de pe o masă, ar fi sustras 1.500 de lei.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii din Tăuteu imediat după comitere faptei, pe raza localității Bogei, având banii sustrași asupra sa. 

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiști și restituit proprietarului.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii din Tăuteu îl bănuiesc pe bărbatul de 40 de ani că, la 18 octombrie 2020, ar fi pătruns prin escaladare și efracție într-un alt imobil din Bogei, din care ar fi încercat să sutragă bunuri de valoare, răvășind lucrurile din casă, dar nu a găsit, provocând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei.

Polițiștii Postului de Poliţie Tăuteu continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Cercetat penal pentru conducere fără permis

Tot, miercuri, în jurul orei 19.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cloşca din localitate, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Marghita.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.