Grav accident în Sânmartin! Un motociclist şi-a pierdut viaţa

724
Accident motocicleta Sânmartin
Foto ©️ Infotrafic Jud. Bihor

Un motociclist și-a pierdut viața in cursul serii de joi, 09 iulie, într-un accident petrecut la Sânmartin.

“Un bărbat de 33 de ani, din Oșorhei, judeţul Bihor, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Hidișel – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum cu o uşoară curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre partea dreaptă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, iar apoi a fost proiectat pe partea carosabilă”, a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.