Grav accident de circulație pe Calea Aradului din Oradea

840
FOTO: INFO Trafic jud. Bihor

Miercuri, 10 iulie, la ora 19.15, pe D.N.79, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, un bărbat de 55 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor, în timp ce conducea

o autospecială de ambulanță, nu a păstrat o distanță suficientă în timpul deplasării și a acroșat din spate un motociclu, condus în fața sa de un bărbat de 62 de ani, din comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, spune comisarului șef IPJ Bihor, Alina Dinu.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 62 de ani, care conducea cel de-al doilea vehicul, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost tranportat la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.