Garda de Mediu, în control la Primăriile din Bihor!

1016
gunoi intre blocuri Aleșd-1

În perioada 01.07.2020-14.08.2020 comisarii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Bihor vor demara acţiuni de inspecţie şi control la toate Unităţile Teritorial Administrative şi judeţul Bihor (101 primării).

Scopul inspecţiei de mediu este pentru verificarea stadiului de realizare a măsurilor prioritare de guvernanţă privind gestioanrea deşeurilor municipale, conform Planului Naţional de Gestionare a Deşeurilor şi a stării de salubrizare a localităţilor.

Unităţile Administrativ Teritoriale vor fi verificate cu privire la respectarea cerinţelor Legii 211/2011 cu privire la regimul deşeurilor, a Legii 101/2006 cu privire la serviciul de salubrizare a localităţilor, a OG 21/1992 privind protecţia consumatorului şi a OUG 196/2005 privind Fondul pentru Mediu.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.