23.1 C
Aleşd
sâmbătă, 13 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Gala Artelor: Spectacol Inedit de Sfârșit de An Școlar

Școala de Arte “Francisc Hubic” din Oradea a celebrat încheierea anului școlar cu un eveniment deosebit, intitulat “Gala Artelor”. Spectacolul a avut loc miercuri, 19 iunie 2024, la ora 18:00, în incinta Filarmonicii de Stat din Oradea.

Într-o atmosferă emoționantă și plină de entuziasm, absolvenții și cursanții secțiunilor de muzică clasică, muzică ușoară și folclor au urcat pe scenă pentru a-și demonstra talentul și pasiunea. Fiecare interpretare, de la acorduri clasice la ritmuri moderne și tradiționale, a reflectat formarea diversificată și excelentă primită la Școala de Arte, subliniind totodată implicarea profesorilor.

Spectatorii au avut ocazia să admire și un vernisaj de pictură realizat de catedra de arte plastice, coordonată de profesorii Sabău Florentina și Holló Kinga, precum și o expoziție de costume populare din colecția personală a Antonelei Ferche-Buțiu, marcând astfel și celebrarea Zilei Iei.

Evenimentul s-a încheiat cu un moment folcloric dedicat Iei și Sânzienelor, acompaniat de un grup instrumental dirijat de profesorul Liviu Buțiu.

Gala Artelor a fost organizată de Centrul de Cultură al Județului Bihor și Școala de Arte “Francisc Hubic” Oradea, în parteneriat cu Filarmonica de Stat Oradea.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,846FaniÎmi place
1,734CititoriConectați-vă
988CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI