Forumul Antreprenorial – dă startul unui nou an universitar

195

Fiecare etapă a vieții vine cu noi oportunități prin care avem posibilitatea de a ne dezvolta și de a profita din plin de sfaturile, ideile și conceptele primite de la oamenii cu experiență, acei oameni care ne stau aproape pentru a ne călăuzii pașii, cadrele didactice. În cuvinte puține, așa s-ar descrie un an universitar.
Cu forțe proastepe și dornici de implicare, 15 studenți ai Facultății de Științe Economice a Universității din Oradea, au pus bazele celei mai noi asociații studențești, Asociația Studenților Economiști din Oradea (ASEO). Pentru că vor să se facă auziți și totodată să implice un număr cât mai mare de studenți în mediul academic, aceștia au plăcerea de a fii gazda unui eveniment unic în orașul nostru, intitiulat Forumul Antreprenorial.
Recent înființată, ASEO, este o asociație tânără însă nimic nu îi implică pe membrii săi să ducă la capăt număroasele evenimente care au luat o formă, au un conținut și stau să înceapă cât de curând.
Încurajând spiritul antreprenorial al noilor generații, în prima ediție a acestui eveniment sunt invitați doi actori importanți ai mediului de business bihorean: Sorina Bradea reprezentând RoMarketing și Marius Puriș din partea companiei Xerox Business Services Romania. Aceștia ne vor împărtăși unele din secretele unui business de succes dintr-un mediu dinamic și într-o continuă ascensiune, marketingul.
Asociația Studenților Economiști vă invită să participați alături de ei, miercuri, 2 noiembrie 2016, începând cu orele 16:00, în sala F006, clădirea F a Facultății de Științe Economice.
Forumul Antreprenorial este dedicat studenților cu aspirații antreprenoriale, elevilor și persoanelor dornice de a cunoaște și de a dobândi noi abilități în acest domeniu.

 

Paula Lele

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.