Formația orădeană de polo feminin CS Crişul a reușit să-și adjudece trofeul Cupei României

75
Formația orădeană de polo feminin CS Crişul a reușit să-și adjudece trofeul Cupei României, după ce s-a impus în toate jocurile celui de-al doilea turneu al competiției, care s-a desfășurat la București.
Echipa pregătită de antrenorii Liviu Garofeanu şi Dorin Sava a avut un parcurs fără greşeală la turneu, învingându-şi chiar detaşat toate adversarele. Astfel, orădencele au dispus cu: 16-9 de Rapid București, 17-12 de Torpi Târgu Mureş şi cu 15-9 de CSA Steaua.
Deși ultimul joc, cel cu echipa campioană a ediţiei trecute, CSA Steaua, s-a constituit în derby-ul competiţiei, formația orădeană a avut o evoluție net superioară, s-a autodepăşit și a obţinut o victorie categorică în faţa marii favorite.
Un incident nedorit s-a petrecut însă cu echipa orădeană la întoarcerea acasă de la București. Astfel, aflate pe drum, pe Valea Prahovei, între Azuga şi Predeal, fetele au suferint o sperietură zdravănă, după ce un bolovan desprins de pe munte, a căzut și a lovit microbuzul echipei. Piatra a spart un geam lateral şi a izbit-o în braţ pe jucătoarea Ema Tudorache, provocându-i o puternică contuzie.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.