Festival de teatru la Era Park

134

Nu bine s-au stins ecourile Festivalului de Teatru Scurt, şi ERA Park Oradea vine din nou în întâmpinarea iubitorilor acestei arte.Festivalul de teatru care preia numele complexului comercial se va desfăşura în perioada 8 octombrie-18 decembrie şi va aduce în sala de evenimente o serie de piese de teatru, pentru cei mari şi cei mici, de la mai multe trupe de teatru, atât din Oradea cât şi din ţară.
Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19, orădenii sunt aşteptaţi la piesa „Cafeneaua”, susţinută de Teatrul mic din Sibiu, pentru ca o săptămână mai târziu, respectiv pe 15 octombrie, de la ora 11, micuţii să revadă celebra piesă „Hansel şi Gretel”, de data aceasta în interpretarea actorilor orădeni de la Trupa Arcadia.
La sfârşitul săptămânilor viitoare, Teatrul mic din Sibiu revine pe scena de la ERA Park, când în 22 octombrie, de la ora 19, actorii sibieni interpretează piesa „Doi pe un balansoar”, iar în 29 octombrie, de la ora 16, îi invită pe iubitorii de teatru la spectacolul „Clovniada”, parte a programului din Noaptea Vrăjitorelor (Halloween) la Era Park.

 

Andrea Stan, Era park

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.