Femeie înjunghiată în plină stradă la Oradea

3170
Femeie înjunghiată în plină stradă la Oradea
Foto ©️ ebihoreanul.ro

Update: Agresorul femeii înjunghiate pe strada Oneştilor din Oradea a fost prins, duminică, aproape de miezul nopţii. El se ascundea într-unul dintre blocurile în construcție din Ioșia, din apropierea cartierului în care s-a produs evenimentul. Individul e poliţist local activ și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru tentivă de omor.

O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori duminică, 10 ianuarie, în jurul orei 18:00, pe strada Oneștilor din municipiul Oradea.

Momentan nu se cunosc detalii despre loc exact al incidentului.

Victima, o femeie, a suferit multiple plăgi prin înjunghiere și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea. Potrivit dr. Hadrian Borcea, victima se află în stare gravă, însă este stabilă.

„Pacienta are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital”, a declarat duminică seară potrivit ebihorenul.ro, şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Medicul a precizat, însă, că femeia este conştientă, stabilă, dar va avea nevoie de mai multe proceduri pentru a-i asigura respiraţia. „Leziunile sunt penetrante, aproape de plămâni”, a mai spus Borcea, potrivit sursei citate.

Polițiștii îl caută pe agresor, și efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.