Femeie în vârstă de 43 de ani agresată de către soţ

1140
jandarmi
Foto caracter ilustrativ
 

Jandarmii bihoreni aflați în misiune de patrulare s-au autosesizat la vederea unei agresiuni fizice și verbale.

Potrivit informațiilor furnizate de Jandarmeria Bihor, „o femeie în vârstă de 43 de ani, a fost agresată fizic şi verbal  de către soţul ei în vârstă de 42 de ani, pe strada Universităţii din Oradea”, înaintea agresiunii femeia a fost urmărită cu mașina prin Oradea, mai spun reprezentanții jandarmeriei. „După ce a fost urmărită cu maşina de către soţ, aceasta susţine că a fost scoasă cu forţa din autoturismul proprietate personală”.

Jandarmii au trecut la identificarea persoanelor implicate după care acestea au fost conduse la sediul Jandarmeriei Bihor. Femeia agresată doreşte tragerea la răspundere penală a agresorului, motiv pentru care jandarmii bihoreni au întocmit actele procedurale pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.