Femeie în prag de comă alcoolică, prinsă de poliţişti la volan

2421

O femeie în vârstă de 47 de ani, care era în prag de comă alcoolică a fost prinsă la volan de poliţiştii din Oradea, care au deschis pe numele ei un dosar penal. Aparatul etilotest a înregistrat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Marți, 20 august, la ora 20.52, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic o femeie de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au anunţat, miercuri, reprezentanţii IPJ Bihor.

Tot marți, 20 august, în jurul orei 07.07, pe strada Bisericii din localitatea bihoreană Ştei, polițiștii din Ştei au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Cărpinet, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcol pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.