Femeie găsită decedată într-un apartament

2457
POMPIERI

O femeie, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită decedată într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Oradea.

Forțele de urgență au fost alertate de locatarii unui bloc de pe strada Mihail Sadoveanu din Oradea deoarece își făceau griji pentru vecina lor, pe care nu au mai văzut-o de câteva zile. Aceștia au sunat la ușă, însă în zadar, astfel că au alertat Serviciul de Urgență 112.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri militari care a reușit să pătrundă în locuință, acolo unde au găsit-o pe octogenară fără suflare. Medicul de pe Ambulanță a constatat decesul femeii.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.