FEDERAȚIA PATRONILOR BIHOR ȘI-A ALES PREȘEDINTELE!

403
dr. Vlad Cristian DEAC
dr. Vlad Cristian DEAC
 

Joi, 28 ianuarie 2021, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Federației Patronilor Bihor (FPB). Cu această ocazie, reprezentanții companiilor membre FPB l-au ales ca președinte pe dr. Vlad Cristian DEAC care preia astfel conducerea celei mai vechi organizații patronale din România, de după Revoluție, după un interimat de jumătate de an asigurat de dl. Vasile FONOAGE.

Prin noul mandat al Președintelui ales, dr. Vlad Cristian DEAC, Federația Patronilor Bihor își propune să identifice împreună cu membrii săi, alături de autorități și colaboratori, oportunitățile comune și să creeze un mediu de afaceri cât mai propice dezvoltării societății orădene în primul rând.

Contextul în care se preia mandatul de președinte al Federației este unul în care, atât în țară cât și în lume, au loc schimbări majore datorită condițiilor pandemice. Suntem după aproape un an de adaptări continue, atât la nivel de companie cât și la nivel personal în relațiile sociale, ceea ce duce și la o oarecare epuizare, dar care necesită totodată și o repliere, o reinventare continuă, astfel încât să se poată face față provocărilor ce urmează.

Din programul propus de către Președintele ales al FPB, se remarcă următoarele:

  • întărirea capacității administrative a Federației Patronilor Bihor;
  • desfășurarea de activități de promovare și reprezentare a membrilor atât în comunitate, cât și în relația cu instituțiile Statului;
  • identificarea de oportunități pentru Federație și membrii săi, inclusiv accesarea de fonduri nerambursabile, pentru crearea unui mediu de afaceri competitiv.

Federația Patronilor Bihor se arată deschisă inițiativelor membrilor săi, dar și a partenerilor cu care în ultimii ani a semnat protocoale de colaborare și parteneriate.

Întregii comunități de afaceri orădene, un an mai bun și o revenire rapidă postpandemică!

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.