Fată de 7 ani, accidentată. Şoferul a fugit, dar a fost prins de poliţişti

831
poliția rutieră 2
Foto caracter ilustrativ

Identificat cu operativitate de polițiștii rutieri orădeni, după ce a acroșat o minoră și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției.

Luni, 14 octombrie, la ora 15.30, pe strada Gutenberg din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o minoră de 7 ani, din Oradea, care, nefiind supravegheată, s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nemarcat și fără să se asigure.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri orădeni.

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.