Fără artificii și concert în noaptea dintre ani la Oradea

264

Dacă până acum, Primăria Oradea îi invita pe orădeni în Piața Unirii să petreacă împreună, în aer liber, noaptea dintre ani, în acest an, având în vedere contextul sanitar actual provocat de pandemia de coronavirus, Revelionul 2020/2021 nu se va mai organiza în formula binecunoscută.

„Prin urmare, tocmai pentru a putea respecta restricțiile actuale și pentru a ține sub control evoluția cazurilor de coronavirus, nu vom organiza nici tradiționalele focuri de artificii, dar nici concertul susținut de obicei în Piața Unirii de un DJ cunoscut. Sperăm astfel, că renunțând acum la a petrece împreună noaptea dintre ani,  păstrând distanțarea socială impusă de contextul actual, vom putea să trecem mai repede peste actuala pandemie, urmând ca după aceea să ne putem bucura împreună de multe astfel de evenimente”, a precizat city managerul Primăriei Oradea și coordonatorul Asociației pentru promovarea turismului din Oradea și regiune, dl. Mihai Jurca.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.