Facultatea de Științe Economice din Oradea organizează școala de vară. Participantii primesc câte un laptop!

186
Anul acesta, proiectul școala de vară pentru elevi, „Oradea Economic Summer School” (ORADESS), se va desfășura online, informează prof. univ. dr. habil. Olimpia Ban, membră a Consiliului Departamentului de Economie și Business din Facultatea de Științe Economice a Universității din Oradea.

Evenimentele prilejuite de „Oradea Economic Summer School” vor avea loc după cum urmează: în perioada 12-25 iulie 2021 – grupa I, 25 de elevi, și între 16-29 iulie 2021 – grupa II, 25 de elevi.

„Acest proiect se adresează elevilor, absolvenți ai claselor a X-a și a XI-a. Grupul țintă va fi format din 50 de persoane, care, timp de două săptămâni, vor participa la activități online sub forma unor cursuri, scurte, jocuri, prezentarea campusului universitar, introducere în: antreprenoriat, științele economice, management și marketing”, spune prof. univ. dr. habil. Olimpia Ban.

Participarea la școala de vară a viitorilor economiști este gratuită! Fiecare elev participant va primi un pachet ce conține: rucsac, tricou, agendă, un laptop, husă etc.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.