Evidența Persoanelor s-a mutat provizoriu în Sala Florica Ungur

187

Începând de azi, 4 octombrie 2021, personalul Biroului de Evidență a Persoanelor Oradea își desfășoară activitatea provizoriu în sala „Florica Ungur”, situată în Piața Regele Ferdinand nr. 4 (lângă Banca BRD și Agenția Tarom).

Mutarea activității s-a făcut din cauza lucrărilor de reparații, igienizare și modernizare care au loc la actualul sediu de pe str. Republicii nr. 24. Odată cu aceste lucrări, întreg spațiul va fi recompartimentat pentru a crea condițiile emiterii cărților de identitate electronice, atunci când va începe procesul punerii în circulație al acestora.

Programul de lucru cu publicul rămâne același:

Luni – joi, între orele 08:00 – 18:00;

Vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.