23.1 C
Aleşd
duminică, 16 iunie 2024
Blue Container Aleșd

Eveniment caritabil pentru un băiețel de 4 ani, pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea. Vor participa peste 40 de influenceri!

Cezar Andrei, un băiețel de 4 ani, are nevoie de ajutorul nostru. În primii 2 ani de viață acestuia i s-a pus un diagnostic crunt, Angelman, un sindrom genetic, care afectează 1 din 20.000 de copii, iar oamenii inimoși luptă pentru această cauză.

4 tineri au organizat un eveniment caritabil pentru a aduna banii necesari din care să se plătească terapiile micuțului Cezar. Nu este un eveniment obișnuit de strângere de fonduri, ci vorbim despre un meci de fotbal între fanii lui Messi vs fanii Ronaldo, susținut de Paradisul Verde Events. Evenimentul va avea loc pe data de 26 mai 2024, pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea și vor participa peste 40 de influenceri cu milioane de urmăritori în online.

Menționăm și câteva nume importante prezente: Theo Zeciu, 3 Chestii, David Ioan, Imogen, Bogdan Teches, Lectura de la A la Z, Tudor Butan, Lemnaru Iulian, Adrian Elicopter de Lupta, plus multi altii. Printre ei vor fi și oameni de TV precum Cosmin Seleși, Iancu Sterp, Alex Delea, Rares Varniote și fotbalistul Claudiu Keseru.

Modalitatea de cumparare a biletelor:

  • Iabilet – de unde se pot cumpara bilete în 3 categorii, 25 RON, 45 RON sau inclusiv categorie Meet&Greet 500RON cu posibilitatea de intrare în vestiare
    link aici: https://www.iabilet.ro/bilete-oradea-fanii-messi-vs-fanii-ronaldo-98448/
  • bilete fizice se pot cumpara de la Trevino pe Vasile Alecsandri nr.6 🡪 donatie minima 25 RON – bilete care îți oferă acces mai facil și rapid pe stadion și esti inclus automat într-o tombolă specială
  • bilete la stadion – 25 RON

Organizatori: Lorin de la QWERTYKEY, Claudiu Medeș, Mariusss si Buzlea Adrian

Sponsori principali: Paradisul Verde, PlusFarma, QWERTYKEY, Flashcard, FC Bihor, Visit Oradea, Trevino Cheese and Wine, FunSport

Menționăm faptul că toți banii care se vor aduna din vânnzarea biletelor vor fi donați familiei lui Cezar. Pentru sindromul Angelman nu există tratament, însă există terapii care pot ajuta în progresul și dezvoltarea pacientului. Acest sindrom se manifestă prin retard mental, absența vorbirii, microcefalie, tulburări de mers și echilibru, convulsii și un comportament particular. Pentru ca Cezar să poate reduce decalajul între vârsta mentală și cea cronologică trebuie să urmeze o serie de proceduri precum: terapie ocupațională, kinetoterapie, stimulare cognitivă, logopedie, limbaj alternativ, meloterapie, terapia Medek, terapia Tomatis, terapia TheraSuit, terapia Bowen, monitorizare în cadrul clinicilor Angelman din Europa.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,717FaniÎmi place
1,736CititoriConectați-vă
993CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,610AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI