Echipa Jandarmeriei Bihor clasată pe podium la cea mai mare competiție tactică – Blue Warriors II

1264
 

În perioada 20-23 iunie Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor a organizat o competiție tactică de amploare destinată grupelor antiteroriste la care au participat peste 200 de camarazi, constituiți în 45 de echipe din cadrul Jandarmeriei Române, Poliției Române, Ministerului Apărării Naționale, Serviciului Român de Informații și Serviciului de Protecție și Pază.

 

Dintre cele 45 de echipe, Jandarmeria Bihor a obținut locul III, urcând pe podium alături de echipe de elită din cadrul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (S.I.I.A.S. – locul I) și de Brigada Specială de Intervenții a Jandarmeriei Române (locul II).

Menționăm că, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bihor a organizat ediția a II-a a competiției „Blue Warriors”, prima ediție fiind desfășurată în anul 2021 la un nivel mai restrâns, impus de condițiile pandemice. Până la momentul actual, această competiție este cea mai mare organizată în țara ca și număr de participanţi.

Obiectivele au fost evaluarea și autoevaluarea nivelului de pregătire, interoperabilitatea structurilor la nivel-grupa, și nu în ultimul rând, crearea unor prietenii bazate pe numitorul comun: camaraderia.

 

Urmărește-ne și pe Google News