Dublă lansare de volume a scriitoarei Lili Crăciun, la Târgul de carte ”Gaudeamus” din Oradea

102
Dublă lansare de volume a scriitoarei Lili Crăciun, la Târgul de carte ”Gaudeamus” din Oradea-800x600
Lili Crăciun

Sâmbătă, 12 mai, la orele 19,30, la Târgul de carte ”Gaudeamus” din Piața Unirii din municipiul Oradea, scriitoarea Lili Crăciun lansează alte două cărți : ”Prizonieri ai umbrelor” și ”Intre relativ și absolut”.  Cunoscută de-acum cititorilor orădeni prin alte două volume de proză, (”Călătoria” și ”Menajerele soacrei mele”), Lili Crăciun ne promite și de astă dată o lectură inedită și captivantă, cu acțiune în vremurile de odinioară.

”Prizonieri ai umbrelor” este o poveste de dragoste între doi oameni maturi care intră în legătură sentimentală cu umbrele și suspiciunile din relațiile trecute dar mai ales cu frica, sentiment care marca oamenii imediat după revoluția din 1989.

”Intre relativ și absolut” este un volumul de versuri care își provoacă cititorul să o cunoască pe Lili Crăciun și în postura de poetă.

Evenimentul va avea ca oaspete pe actrița Ioana G

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.