DSP Bihor recrutează voluntari

1076
medic DSP
 

Conform unor anunțuri publicate pe situl DSP Bihor din data de 9.11.2020, în scopul implementării măsurilor în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic la nivelul județului Bihor, instituția recrutează pe bază de voluntariat: 

 

studenți din cadrul facultății de medicină, studenți din cadrul facultății de informatică, medici – toate specialitățile, asistenți medicali – toate specialitățile, alte categorii profesionale, în scopul sprijinirii activităților specifice Compartimentului Supraveghere Epidemiologică și Controlul Bolilor Transmisibile, pe perioada stării de alertă. Activitatea de voluntariat se va desfășura în conformitate cu prevederile legii nr. 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România. 

Anunțurile de recrutare, care conțin detalii privind condițiile și modalitățile de înscriere, pot fi accesate pe situl DSP Bihor la următoarele link-uri:

–         http://www.dspbihor.gov.ro/2020/11/Informatii%20publice/Anunturi/Anunt%20voluntariat%2003noi2020.pdf, pentru studenți din cadrul facultății de medicină, studenți din cadrul facultății de informatică, sau

–         http://www.dspbihor.gov.ro/2020/11/Informatii%20publice/Anunturi/Anunt%20voluntariat%2009noi2020.pdf, pentru medici, asistenți medicali, alte categorii profesionale.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.